Gång på gång har Ikea visat prov på att stilfull och funktionell heminredning inte behöver kosta skjortan. Ofta genom spännande och innovativa branschöverskridande samarbeten med andra storfräsare. Som senast, när man teamade upp med den danska leksaksgiganten Lego, bara för att nämna som ett exempel.

Nu avslöjar det svenska möbelvaruhuset att man har ett nytt, fräscht samarbete på gång. Den här gången har man slagit sina kloka huvuden tillsammans med en annan pionjär (fast i PC-branschen) – taiwanesiska tillverkaren Asus och ROG (Republic of Gamers), i ett ambitiöst försök att vinna över kunder från en helt ny kundkrets: så kallade ”gamers”.

Det är ingen hemlighet att gaming-industrin blomstrar och generar pengar som aldrig förr. Och i takt med att denna subkultur växer så efterfrågas också ett större produktutbud. Dagens utövare nöjer sig inte bara med högpresterande datorer. Lika (nästan i alla fall) efterfrågade är de möbler som lever upp till den komfort som en riktig långkörare framför skärmen – uppenbarligen – kräver.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *