Byt ut Bro Hof mot Carlsberg Hof – Café väljer ut golfkläderna som funkar lika bra på golfbanan som på puben.

Nu har väl vi ändå tackat sommaren tillräckligt? Många menar att det nya året börjar nu efter sommaren, och vad passar inte bättre än en pånyttfödd golfgarderob just till hösten? Inte bara en snygg sådan, utan även funktionsanpassad. Tänk dig att du går från golfbanan direkt till krogen – en dröm som nu kan bli sann.

Golfen har ju alltid varit proper, påkostad och, i ärlighetens namn, lite pretentiös. När du nu har gått dina 27 rundor den här sommaren – eftersom det inte funnits så mycket annat att göra – så är det kanske även dags att hiva dina knickers, din basker och din Lyle & Scott-pullover. Eller, varför inte din trötta pikétröja? Inspireras till exempel av Michael Jordans utlevande golfstil på 90-talet.

För säsongen är inte över än, ånej! Det finns mycket mer att hämta – speciellt under dessa tider när uteaktiviteter även i höst är det enda som känns covid-kompatibelt. Därför har vi på Café tagit fram tio plagg för alla tillfällen (det vill säga, även utanför golfbanan). Funktionellt, snyggt och golfigt. Här kommer våra tips på golfkläder som du belåtet kan bära på och utanför banan.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *