Evenemangsbyrå? Alla tycker om musik i någon form, men vilken musik går just dina gäster igång på? Våra mångsidiga DJs spelar på alla typer av födelsedagsfester i Stockholm. 20-, 30-, 40- och 50-årsfester. Ett bra tips när du planerar din fest är att utgå från ett musiktema, t.ex. 80-tal. Boka en erfaren DJ som sätter fart på din födelsedagsfest och får dansgolvet att explodera. Skicka in din förfrågan till oss och berätta mer om din födelsedagsfest, så får du en offert inom 24h.

HYRA DJ BOKA; VI BRINNER FÖR ATT HYRA UT RÄTT DJ TILL RÄTT FEST

När du hyr en DJ från oss kan slappna av och luta dig tillbaka. Du kan vara helt trygg med att du kommer få en DJ som levererar ett fullt dansgolv hela kvällen. Våra DJs har lång erfarenhet och kan konsten att läsa av och hålla kontakten med gästerna på dansgolvet.

En DJ som saknar erfarenhet har ofta dålig eller helt obefintlig kontakt med gästerna. Detta resulterar ofta i att felaktig musik spelas som i sin tur leder till ett tomt dansgolv. Det är tyvärr också rätt vanligt att dessa DJs ofta fokuserar mer på att stirra ned i sin DJ-utrustning, istället för att ha kontakt med gästerna på dansgolvet. Festen blir då stel och tråkig. Hyra DJ boka!

Våra DJs har passion och yrkesstolthet för vad de det gör, samt engagerar sig alltid till 100% i strävan i att leverera ett fullt dansgolv och den bästa festen.

COVERBAND; MUSIKTEMA PÅ DIN FÖDELSEDAGSFEST

Coverband?Gör ett musiktema på din födelsedagsfest, t.ex. 80-tal. Tillsammans med en erfaren DJ från oss bestämmer du vilken musikinriktning du föredrar till din fest. Under festen läser även DJn av dina gäster på dansgolvet för att kunna göra den sista finjusteringen av musikmixen.

Om du inte har ett specifikt musiktema på din födelsedagsfest är det smart att blanda nytt och gammalt så att alla gäster kan vara med och dansa under hela festen. Våra skickliga DJs har bra koll på vilken musik som fungerar och vad som får gästerna att dansa och ha roligt hela kvällen.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *